top of page
Online training

Online coaching traject 12 weken

Hoe werkt het en is de Fitlife-app wel geschikt voor mij ?

Ik hoor het vaak ," Ik wil wel sporten maar ik kan het erg moeilijk inplannen of "Ik kan niet op de momenten gaan dat de fitness open is" . Of "Ik train wel graag maar liever alleen maar ik weet niet goed hoe ik de oefeningen moet doen en of welke oefeningen voor mij geschikt zijn. " Of" Ik wil wel een coach maar dat is zo duur !"

 

Voor deze mensen is ons online coaching traject ideaal ! 

Waarom?

Wel we beginnen eerst met onze form . Dit is een korte vragenlijst waarmee we jou ideaal trainingsplan gaan opstellen . Enkele voorbeelden van de vragen zouden bijvoorbeeld zijn : welk materiaal is er voor u beschikbaar of wat  voor type  work-out heeft jou voorkeur , hoeveel tijd kan u vrijmaken , etc etc.

Elke maand vernieuwen we dit in overleg met u en aan de hand van uw feedback zorgen we dat jou trainingen ook leuk en uitdagend blijven zodat we samen al jouw sportieve doelen kunnen bereiken ! Ook met de voeding zullen wij helpen .

 

Apps zoals my fitnesspal zijn perfect combineerbaar met onze app. Bovendien is er ook een geintegreerd camerasysteem waarmee je jezelf kan filmen en dan kan uploaden naar je coach voor hulp bij de uitvoering van de oefening .

Voor elke oefening zijn er duidelijke voorbeeldfilmpjes en kan u alsnog mocht er iets onduidelijk zijn uw coach altijd contacteren voor meer uitleg indien nodig !

bottom of page