top of page
18009940831398221.jpg

Bootcamp

Met onze bootcamps zorgen we dat we in groep aan onze conditie werken ongeacht hoe fit je bent .

Onze trainingen zijn zodanig opgesteld dat iedereen op zijn /haar eigen intensiteit kan sporten.

De eerste training is ook geheel gratis zodat je zelf kan bepalen of onze bootcamps iets voor jou zijn .

Kan jij woensdagavond van 19 u tot 20 u en/of zaterdagochtend van 10u tot 11 u tijd vrijmaken ?

Kom dan met ons meedoen  !

Reviews van enkele deelnemers

"Super ervaring ,kei toffe groep en aangename sfeer . Elke training is totaal anders en ik blijf keer op keer mijn grenzen verleggen ! " 

Lindsey

IMG_4050 Lindsey vlag.jpg

"De Bootcamps van Fitlife zijn geweldig om mee te doen ,super georganiseerd en Top begeleiding tijdens de workout !Ik kan het echt iedereen aanraden om het een keer te proberen !

Dirk

IMG_3880 Dirk vlag.jpg

De Fitlife bootcamps zijn super om in groep te trainen! Het is ook leuk dat het buiten is en steeds andere oefeningen . Je hoeft geen die-hard sporter te zijn om mee te kunnen. De sfeer is ook zeer gemoedelijk en iedereen moedigt elkaar aan.Ik kijk er elke keer naar uit om terug te gaan ! :)

Maxine

IMG_4151 Maxine vlag.jpg
IMG_3840 foto evert joke sophie.jpg

Elke bootcamp is anders! Heel afwisselend,nooit saai,altijd top georganiseerd! Michael neemt zijn tijd om iedereen goed te begeleiden tijdens de oefeningen. De sfeer is super leuk en ontspannen. IEDEREEN voelt zich op zijn gemak en doet de oefeningen op zijn eigen tempo. De dagen nadien voel je elke spier in je lichaam : TOP BOOTCAMPS met andere woorden!

Evelien


De bootcamps zijn zo leuk! Heel leuke sfeer,goede oefeningen en een top coach die je motiveert en veel aandacht geeft aan alle leden en die erop toeziet dat elke oefening correct wordt uitgevoerd! Ik kijk al uit naar de volgende sessie !:)

Sophie

bottom of page