top of page
Zoeken
  • vanackeleyenm

gezonde lunch-gerechten

Bijgewerkt op: 22 mrt. 2022

Voeding heeft ontzettend veel invloed op je psyche, je energiepeil, de manier waarop je slaapt, je spijsvertering, je spierpijn. Ik kan eeuwig zo doorgaan, maar waar het op neer komt is dat voeding onwijs veel invloed heeft op je fysieke en mentale gezondheid (de Ruig, sd). Sterker nog, voeding is het meest belangrijke onderdeel van een gezonde levensstijl (Asp, 2015).

Als voeding zo ontzettend belangrijk is, hoe zorg je er dan voor dat je goed eet? Mealpreppen is een techniek die je heel goed kan helpen om gebalanceerd te eten.

Mealprep, een bekend fenomeen in de fitness wereld, is het voorbereiden van je eten. Je kunt bijvoorbeeld op zondag al je lunches voorbereiden voor de rest van de week. Of iedere drie dagen alle komende maaltijden voorbereiden. Hoe je je meal prep invult bepaal je zelf.

In dit artikel vind je 7 mealprep ideeën die je helpen je de doelen te behalen, zonder lekker eten op te zeggen! Heerlijke Recepten voor een Gezonde Lifestyle | Myprotein Fitness Blog

Kijk op de link hieronder voor lekkere recepten en hoe je ze moet maken !

https://myprotein.com

1. Buffalo Chicken Meal Prep


Wil je wat extra pit toevoegen aan je lunch? Verbeter je meal prep game met dit macro vriendelijke en super makkelijke Buffalo Chicken Meal Prep recept

2. Zalmfilet Mealprep Recept


Dit pittige recept voor een flinke zalmfilet mealprep is genoeg voor 3 dagen aan lunch, ook is het enorm makkelijk te bereiden. Zalm zit vol met omega-3-vetzuren – waarvan bekend is dat ze de spieropbouw verbeteren en je slank houden. Bonus!

3. Gevulde Eierwrap Meal Prep


Deze eierwrap is snel gemaakt, lekker én zit nog eens boordevol eiwitten. Perfect voor je mealprep!

4. Gezonde Lasagne Mealprep


Zin in lekkere lasagne, maar is een hele ovenschaal vol net iets te veel? Probeer deze handige hack voor 3 meal prep-klare porties!

5. Libanese Kip & Tabbouleh Mealprep

Gerechtje met kip


6. Vetarme Creamy Pasta Meal Prep


Op zoek naar recepten voor gezonde pasta? Deze magere en romige pasta zal je meal prep routine naar een nieuw niveau tillen!

7. Teriyaki Turkey Meatball Meal Prep


Gezonder en lekkerder gaat het niet worden! Deze zoete en plakkerige gehaktballen gaan zeker een nieuwe mealprep favoriet worden.


#lunch #gezond

31 weergaven0 opmerkingen
bottom of page